About

Niet het zoveelste shared dining restaurant, maar een casual fine dining ervaring waarbij de hele tafel kan genieten en proeven van de gerechten. In een notendop, De Coterie.

Bij De Coterie staan Europese en lokale producten centraal. Zo komt de vis uit de Noordzee, vlees uit Europese weiden en worden de kruiden om de hoek in Wassenaar met de hand geplukt door het keukenteam.

Met lokale producten werken betekend ook met producten werken die in het seizoen zijn. Hierdoor veranderd het menu het hele jaar door met de seizoenen mee.

Met een directe import uit Spanje durven we met zekerheid te zeggen dat je unieke Amandelen, Olijven, Olijfolie, Pata Negra, Ansjovis, Mojama en Rode Vermouth proeft zoals nergens anders in Nederland.

De Coterie trekt graag de Europese en lokale lijn door in het dranken aanbod.

Exclusief wijnen van het Europese continent zijn te vinden bij De Coterie. Ook zijn de frisse cocktails geïnspireerd op plekken en locaties te vinden in Europa.

Kortom, bij De Coterie staan we garant voor een avond genieten van speciale producten waar veel aandacht aan besteed is!

About us

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.